FødevareWatch

Irma åbner fiskebutik på nettet

Coop vil med nyt tiltag give kunderne på netbutikken Irma.dk mulighed for at få leveret frisk fisk til døren.

Foto: /ritzau/Joachim Ladefoged

Frisk fisk handles på nettet. Med en ide om, at det er fremtiden, har Irma.dk indgået et samarbejde med Fiskehallen Gilleleje om netsalg af fisk.

Samarbejdet betyder, at kunder tirsdag-lørdag kan vælge mellem 17 forskellige varianter af fisk i forskellige pakningsstørrelser. Udvalget spænder fra fisk som laks og rødspætter til de lidt mere specielle og fine fisk som pighvar og rødtunge. Udvalget vil også være præget af sæsoner, så man eksempelvis lige nu kan få stenbiderrogn og jomfruhummer. Udvalget vil løbende blive udvidet yderligere.

”Tidligere i år spurgte vi vores kunder, hvilke nye varer de savner på irma.dk, og her var frisk fisk en sikker nummer 1. Derfor er vi glade for, at det er lykkes at indgå en samarbejdsaftale med Fiskehallen Gilleleje, der er kendt for høj kvalitet,” udtaler kommerciel direktør Jesper Wacherhausen, Irma.dk.

Irma.dk er Coops supermarked på nettet. Selvom udgangspunktet har været ret lavt, noterer forretningen i år en vækst på cirka 75 procent på levering af kvalitetsfødevarer i Storkøbenhavn, Nordsjælland, Odense, Aarhus og en række større byer over hele Danmark 6 dage om ugen.

Målet er en ca. 10-dobling af omsætningen over de kommende 4 år. Det skal blandt andet ske ved løbende udvidelse af sortimentet og antal byer, der leveres til, skriver Irma.

Irma er københavnernes favorit

Nemlig.com stormer frem

Her er danskernes favoritsupermarked

Tidl. Irma-mand ind i Meyers kantinebestyrelse

 

Mere fra FødevareWatch

Kraftig inflation kan bremse Stryhns Gruppens gode takter

Det friske regnskab for 2021 fra Stryhns Gruppen viser minimal slinger i valsen i et år, der har været præget af svært tilgængelige råvarer og prisstigninger. Flere udfordringer står dog i kø, så de samme økonomiske resultater bliver svære at nå i 2022, siger topchef.

Topskifte i Carlsberg kan sætte en prop i større planer

Heine Dalsgaards farvel som finansdirektør udfordrer stabiliteten i toppen af en virksomhed af Carlsbergs størrelse. Derfor burde eventuelle forestående planer om et snarligt skifte på topposten være sat på standby, mener to headhuntere.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier