"Det er vigtigt at møde kunderne ansigt til ansigt"
Aalbæk Specialiteter er presset på priserne i detailhandlen og har haft nedgang i bundlinjen de seneste år. Det forhindrer ikke medejer Henry Franzen i at tage tiden til at komme ud møde kunderne og udvise lidt showmanship.

Udstillerlisten til årets sydfynske madmarked Kulinarisk Sydfyn tæller en lang række mindre fødevarevirksomheder.
Allerede abonnent?Log ind her
Læs hele artiklen
Få adgang i 14 dage for 0 kr. Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.
Med din prøveperiode får du:
- Adgang til alle låste artikler
- Modtag vores daglige nyhedsbreve
- Fuld adgang til vores app
Få fuld adgang til dig og dine kollegaer
Start et gratis virksomhedsprøveabonnementRelaterede artikler:
Amanda putter fisk i pølsen
For abonnenter
Stor eksportkunde sikrer 3-stjernet fremgang
For abonnenter