FødevareWatch

"Det er vigtigt at møde kunderne ansigt til ansigt"

Aalbæk Specialiteter er presset på priserne i detailhandlen og har haft nedgang i bundlinjen de seneste år. Det forhindrer ikke medejer Henry Franzen i at tage tiden til at komme ud møde kunderne og udvise lidt showmanship.

Foto: Majken Søndergaard Nielsen

Udstillerlisten til årets sydfynske madmarked Kulinarisk Sydfyn tæller en lang række mindre fødevarevirksomheder.

Men blandt de mange og ofte ukendte navne, møder man også nogle af de større spillere på banen som Aalbæk Specialiteter, der står bag adskillige kvalitetsspegepølser.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier