FødevareWatch

Lønnedgang tredobler overskud i økologisk bageri

Bundlinjen er mere end tredoblet hos Il Fornaio i 2013. En af forklaringerne er, at bageriet har bedt medarbejderne om at gå ned i løn. Det er nødvendigt for at overleve, siger selskabets direktør.

Foto: Majken Søndergaard Nielsen

Det økologiske bageri Il Fornaio har formået at løfte bundlinjen i 2013, efter at selskabets medarbejdere har accepteret en lønnedgang.

Selskabets årsregnskab for 2013 viser således, at bruttofortjenesten er vokset til 17,9 mio. kr. mod 15,9 mio. kr. året før, mens resultatet efter skat er tredoblet til 1,8 mio. kr. mod 507.000 kr. i 2012.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier