FødevareWatch

Coop hyrer ny direktør

Den 34-årige Kræn Nielsen er blevet ansat som ny detailudviklings- & ejendomsdirektør i Coop.

Foto: Anders Finn

Detailkoncernen Coop ansætter Kræn Østergaard Nielsen som ny direktør for detailudvikling og ejendomme.

Kræn Nielsen kommer fra en stilling i McKinsey & Company’s Retail & Consumer Goods Practice, hvor han har rådgivet en række globale dagligvarevirksomheder, og derudover har han ifølge meddelelsen fra Coop været blandt de førende eksperter inden for Facility Management som leder af McKinsey’s Facility & Food Service Group.

Før McKinsey arbejdede den i dag 34-årige direktør otte år i ISS, hvor han sluttede som direktør for deres globale indkøbsafdeling.

”Med Kræn har vi fået en dynamisk person med en solid karriere og en bred erfaring, både strategisk og operationelt. Jeg er sikker på, at han vil være et godt bidrag til vores ledergruppe for kædedirektørerne,” udtaler koncerndirektør Michael Løve.

Dagligvarebranchen er ikke ukendt for Kræn Nielsen, der tidligere også har arbejdet i SuperBrugsen, 3-Stjernet og Dansk Supermarked.

I Coop bliver opgaven for Kræn Østegaard Nielsen "at optimere investeringer i koncernens ejendomme og butikker, drive strategiske projekter på tværs af kæderne samt sikre en drift, der gør det nemt for butikkerne at koncentrere sig om kunderne," som det hedder i meddelelsen fra Coop.

Kræn Østergaard Nielsen har en uddannelse som Executive MBA, en HD i Afsætning samt HD i Supply Chain Management.

Den nye detailudviklings- & ejendomsdirektør starter i Coop d. 1. august.

Blot én Coop-kæde havde salgsfremgang i 2013

Direktørfyring blev dyr for Coop

SuperBrugsen udpeger ny direktør

Mere fra FødevareWatch

Chokoladekoncern undskylder til Kina

Chokoladekoncernen Mars har været ude med en officiel undskyld til Kina, hvor den bl.a. understreger, at Mars ”respekterer Kinas nationale suverænitet”. Det sker, efter koncernen har refereret til Taiwan i en reklamekampagne.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier