FødevareWatch

SuperBrugsen udpeger ny direktør

SuperBrugsen har ansat Kenneth Pedersen som ny direktør. Han kommer fra et job som direktør i Coops reklamebureau Republica.

Foto: PR

Så er sidste brik i Coops direktørpuslespil gået op.

Det sker, efter koncernen i dag har præsenteret 46-årige Kenneth Pedersen som ny direktør. Med udnævnelsen har Coop nu permanente direktører i alle sine supermarkedskæder.

Det oplyser Coop i en meddelelse.

Kenneth Pedersen har de seneste ti år stået i spidsen for reklamebureauet Republica, som også er ejet af Coop.

Før det var han koncernmarketingdirektør i Coop. Han har en næsten 25 år lang karriere i Coop-familien, hvor han tilbage i 1991 var med til at etablere SuperBrugsen. Siden har han bl.a. også været salgs- og marketingdirektør for Kvickly.

”Med Kenneth har vi fået en leder af SuperBrugsen, der har dyb indsigt i detailhandel, stor respekt for kunder og medarbejdere og et passioneret fokus på innovation. Hans opgave bliver netop at sikre, at SuperBrugsen udbygger sin position som danskernes foretrukne supermarked i dagligdagen,” siger koncerndirektør Michael Løve, som har stået i spidsen for søgningen efter en ny SuperBrugsen-chef.

En drømmeopgave

Den nye direktør ser frem til skiftet.

”SuperBrugsen er i blodet på mig, og det er en drømmeopgave at få lov til at videreudvikle Danmarks største supermarkedskæde. For jeg kommer til en kæde med både økonomisk og mentalt overskud, hvor opgaven bliver at fortsætte den positive udvikling, med den lokale forankring som det centrale og hvor kunderne gør de bedste indkøb i hverdagen, ” siger Kenneth Pedersen.

Kenneth Pedersen er gift, far til to døtre og bor til daglig i Holbæk.

Han begynder som kædedirektør 1. juni. Indtil da er salgs- og sortimentsdirektør Brian Seemann konstitueret som kædedirektør. Jobbet blev ledigt, da den hidtidige kædedirektør Michael Løve blev udnævnt til koncerndirektør med ansvar for alle Coops kæder.

Som leder af Republica konstitueres adm. direktør i Coop Invest, Tom Stengade 1. juni, indtil en ny adm. direktør af bureauet er fundet.

SuperBrugsen har i alt 230 butikker rundt om i landet.

I sidste uge præsenterede Coop Søren Steffensen som ny mand i direktørstolen hos Kvickly.

Kvickly henter ny direktør

Coop varsler stigning i private mærker

Coop-chef dropper millard-målsætning

Mere fra FødevareWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier