FødevareWatch

"Madhåndværkere" skal arbejde med lokale økologiske råvarer

Hotel- og Restaurantskolen sætter nu en række initiativer i gang på den økologiske og bæredygtige front, både i forbindelse med uddannelse af fremtidens ”madhåndværkere” og skolens egne indkøb.

Foto: Mads Rubæk/Hotel- og Restaurantskolen

Den voksende interesse blandt danskerne for økologi og lokalindkøb af råvarer er nu også godt på vej til at blive en del af hverdagen for fremtidens kokke, catere, smørrebrødsjomfruer, ernæringsassistenter og tjenere. Hotel- og Restaurantskolen sætter således på en række fronter fokus på sundhed, økologi og bæredygtighed.

Det fremgår af en meddelelse fra skolen i forbindelse med, at skolen onsdag den 14. maj af fødevareminister Dan Jørgensen (S) får overrakt Det Økologiske Spisemærke. Baggrunden er ikke tomme løfter og hensigtserklæringer, men tager sit udgangspunkt i en ”forandringsproces”, der blev igangsat i 2013, fremgår det af  Hotel- og Restaurantskolens hjemmeside.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Mikkeller løser direktørfarvel internt

Tidligere på ugen kom det frem, at den hidtidige adm. direktør for mikrobryggeriet Mikkeller, Kenneth Madsen, er blevet fyret. Han bliver dog ikke erstattet af en ny, lyder det nu fra bryggeriet.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier