"Madhåndværkere" skal arbejde med lokale økologiske råvarer

Hotel- og Restaurantskolen sætter nu en række initiativer i gang på den økologiske og bæredygtige front, både i forbindelse med uddannelse af fremtidens ”madhåndværkere” og skolens egne indkøb.
Foto: Mads Rubæk/Hotel- og Restaurantskolen
Foto: Mads Rubæk/Hotel- og Restaurantskolen

Den voksende interesse blandt danskerne for økologi og lokalindkøb af råvarer er nu også godt på vej til at blive en del af hverdagen for fremtidens kokke, catere, smørrebrødsjomfruer, ernæringsassistenter og tjenere. Hotel- og Restaurantskolen sætter således på en række fronter fokus på sundhed, økologi og bæredygtighed.

Allerede abonnent?Log ind her

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr. Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

Med din prøveperiode får du:

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
  • Skal indeholde mindst 8 tegn samt tre af disse: Store bogstaver, små bogstaver, tal, symboler
    Skal indeholde mindst 2 tegn
    Skal indeholde mindst 2 tegn

    Få fuld adgang til dig og dine kollegaer

    Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

    Del artikel

    Tilmeld dig vores nyhedsbrev

    Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

    Nyhedsbrevsvilkår

    Forsiden lige nu

    Læs også

    Coop frasælger en række butikker og rydder op i organisationen med en bl.a. fyringer af administrative medarbejdere. | Foto: Finn Frandsen/Ritzau Scanpix.

    Coop sælger 35 og lukker 19 butikker

    For abonnenter