FødevareWatch

Subway vil åbne 8000 nye butikker

Sandwichkæden Subway gør klar til at udvide forretningen – på mere end én måde.

Den amerikanske sandwich-kæde Subway har planer om at åbne en lang række nye butikker i hjemlandet.

Det skriver Bloomberg.

Subway åbnede sin første butik tilbage i 1965, og siden dengang har man udvidet forretningen betydeligt både i USA og internationalt, så man nu råder over mere and 41.700 butikker verden over. Det betyder, at kæden er større end McDonald’s målt på antallet af butikker.

Og nu gør man altså klar til at vokse yderligere på dette punkt ved at åbne 7-8.000 nye butikker i USA, hvor der i forvejen er 26.600 butikker. Det forklarer koncernens adm. direktør Fred DeLuca til Bloomberg.

Direktøren, som også har været med til at grundlægge Subway, tilføjer, at tidshorisonten for de nye butiksåbninger er ti år.

Samtidig har Subway også planer om at øge sortimentet i sine amerikanske butikker. Det betyder, at man i den nærmeste fremtid vil tilføje hummus til listen over toppings i 1.000 udvalgte butikker i USA. Her vil toppingen være tilgængelig i en begrænset periode, men hvis gæsterne tager godt imod den, er planen at tilføje hummus til sortimentet i andre butikker også.

Kina sikrer bundlinje-vækst for KFC-ejer

McDonald's kaster sig ind i morgenmadskamp

McDonalds skuffer analytikerne

Dansk McDonald's-leverandør vinder pris

Læs artiklen fra Bloomberg her.

Mere fra FødevareWatch

Salling Group forlænger prisloft frem til nytår

Prisloftet, som Salling Group indførte i foråret på en lang række varer, bliver nu forlænget med to måneder til årets udgang. Det sker, dagen efter, Coop meldte et nyt prisprogram ud for to kæder.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier