FødevareWatch

Danish Crown-rival henter ny direktør

Den hollandske kødkoncern Vion har udpeget en ny finansdirektør, der bl.a. har en fortid i koncernen bag Spar-supermarkederne.

Den hollandske fødevaregigant Vion Food Group har udpeget 52-årige Jacques Straathof som ny finansdirektør (chief financial officer) for koncernen. Det fremgår af en pressemeddelelse.

Jacques har over årene siddet i en række finansielle stillinger på direktionsniveau i fødevare- og detailbranchen.

Bl.a. har han været ansat i den hollandske detailkæde Aholds afdeling i Spanien, ligesom han har været finansdirektør i den hollandske detailkoncern Sperwer Groep, der driver supermarkederne Plus og Spar.

Jacques Straathof begynder i sin nye stilling i koncerndirektionen d. 19. maj, fremgår det af pressemeddelelsen.

Vion Food Groups primære fokus er på produktionen af svine- og oksekødsprodukter, og koncernen er blandt de væsentligste internationale konkurrenter til Danish Crown. Vion omsatte i 2013 for ca. 7 mia. euro.

Mere fra FødevareWatch

Kraftig inflation kan bremse Stryhns Gruppens gode takter

Det friske regnskab for 2021 fra Stryhns Gruppen viser minimal slinger i valsen i et år, der har været præget af svært tilgængelige råvarer og prisstigninger. Flere udfordringer står dog i kø, så de samme økonomiske resultater bliver svære at nå i 2022, siger topchef.

Topskifte i Carlsberg kan sætte en prop i større planer

Heine Dalsgaards farvel som finansdirektør udfordrer stabiliteten i toppen af en virksomhed af Carlsbergs størrelse. Derfor burde eventuelle forestående planer om et snarligt skifte på topposten være sat på standby, mener to headhuntere.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier