Danske oste og pølser skal på middagsbordene i Kina

Nye aftaler skaber håb om boom i eksport af kød og mejerivarer til Kina. Arla åbner innovationscenter i Beijing for at studere kinesiske smagsløg.
Foto: Colourbox
Foto: Colourbox
AF LARS ATTRUP, JYLLANDS-POSTEN

Dansk fødevareindustri intensiverer jagten på det store gennembrud i Kina. Arla åbnede i weekenden et innovationscenter i Beijing, hvor mejerikoncernen vil samle et hold af eksperter, som skal nærstudere de kinesiske forbrugeres smagsløg. Arlas center blev indviet lørdag som led i de seneste dages officielle danske statsbesøg i Kina.

Allerede abonnent?Log ind her

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr. Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

Med din prøveperiode får du:

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
!
!
Skal indeholde mindst 6 tegn
!
Skal indeholde mindst 2 tegn
!
Skal indeholde mindst 2 tegn

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også

Photo: Lars Skaaning

Fortsat umuligt at spore Skares gamle kød

For abonnenter

Foto: Finn Frandsen

Bagerkæder sænker priserne