FødevareWatch

Pressede detailchefer skal have tid til forandring

Peter Høgsted og Per Thau skal have arbejdsro i fem år, hvis de skal lykkes med at vende den negative udvikling i Coop og Dagrofa, mener en specialist i detailhandel.

Foto: Lars Krab

Det er ikke for ingenting, at topchefer tjener millioner og kan skrabe gigantbonusser til sig, når de skaber resultater – og lige så hurtigt kan få sparket, når de fejler.

Når indtjeningen falder, og forretningen går skidt, er det ikke tid til at vise svaghed, og det gør dansk detailhandels pt. to mest pressede mænd da heller ikke udadtil, selv om Coop-chef Peter Høgsted og Dagrofa-chef Per Thau i denne uge har måttet stå på mål for nogle mildt sagt sløje regnskaber.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier