FødevareWatch

Årets første kartofler er klar

Coop har sammen med en gartner fremavlet årets første danske kartofler. De første 1.200 bakker er på vej ud i butikkerne, skriver DR Fyn.

Foto: Colourbox

I et bemærkelsesværdigt samarbejde kan Coop sammen med det fynske gartneri, DK Plant, nu prale af at være klar med årets første kartofler.

Det skriver DR Fyn.

"Der er en vis tilfredsstillelse ved at være først, men det er ikke det, det kommer an på. Det er et spørgsmål om at være med innovativt," siger gartner Flemming Petersen til DR Fyn.

Kartoflerne er dyrket efter en ny metode i 2.500 kvadratmeter store drivhuse, og de er klar seks uger før normalt. Coop regner i alt med at kunne sende 50.000 bakker med friske danske drivhuskartofler ud til i alt 200 butikker. De første 1.200 bakker er klar lørdag, hvor de kommer til at koste 35 kr. stykket, skriver hjemmesiden.

Lammefjordens kartoffel i fint selskab

Medie: Kronhjorte æder Lammefjordens kartofler

DLG ser kæmpe potentiale i nyt grøntmarked

Mere fra FødevareWatch

Venturefond bag ny investeringsrunde i dansk vinplatform

For anden gang på et år investerer venturefonden sammen med private investorer et tocifret millionbeløb i vinplatformen Kobaj. ”Social buying bliver fremtidens måde at handle vin på,” siger Jimmy Fussing Nielsen, partner i Heartcore Capital.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier