Dansk wienerbrød får hjælp fra Japan

Andersen Bakery, et japansk bagerkoncept med danske rødder, har igennem en årrække været præget af røde tal på bundlinjen. Alligevel vil moderselskabet åbne flere forretninger i Danmark.
Foto: Mads Nissen
Foto: Mads Nissen

Undeskuddet i Andersen Bakery er vokset jævnt, siden forretningen åbnede sin første butik i Danmark i 2008. I regnskabsåret 2012/2013 lød underskuddet således på 18 mio. kr., mens resultatet året før blev et underskud på ca. 12. mio. kr. Det skriver Børsen. 

Alligevel vil moderselskabet Andersen Group åbne flere forretninger i Danmark. Målet er at skabe en profitabel forretning, og de nye butikker vil åbne i løbet af 2014/15.

”Det tog Andersen Bakery næsten 30 år at skabe en profitabel forretning i USA,” siger Takanori Teshima som står i spidsen for Andersen Bakery i Danmark.

Dansk bageri forhandler med Starbucks

Økologisk bageri vil ekspandere i Norden

Danskerne kender ikke øko-spisemærkerne 

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også

Coop frasælger en række butikker og rydder op i organisationen med en bl.a. fyringer af administrative medarbejdere. | Foto: Finn Frandsen/Ritzau Scanpix.

Coop sælger 35 og lukker 19 butikker

For abonnenter