FødevareWatch

Dansk wienerbrød får hjælp fra Japan

Andersen Bakery, et japansk bagerkoncept med danske rødder, har igennem en årrække været præget af røde tal på bundlinjen. Alligevel vil moderselskabet åbne flere forretninger i Danmark.

Foto: Mads Nissen

Undeskuddet i Andersen Bakery er vokset jævnt, siden forretningen åbnede sin første butik i Danmark i 2008. I regnskabsåret 2012/2013 lød underskuddet således på 18 mio. kr., mens resultatet året før blev et underskud på ca. 12. mio. kr. Det skriver Børsen. 

Alligevel vil moderselskabet Andersen Group åbne flere forretninger i Danmark. Målet er at skabe en profitabel forretning, og de nye butikker vil åbne i løbet af 2014/15.

”Det tog Andersen Bakery næsten 30 år at skabe en profitabel forretning i USA,” siger Takanori Teshima som står i spidsen for Andersen Bakery i Danmark.

Dansk bageri forhandler med Starbucks

Økologisk bageri vil ekspandere i Norden

Danskerne kender ikke øko-spisemærkerne 

Mere fra FødevareWatch

Diningsix-direktør takker af

Restaurantkoncernens adm. direktør giver i stedet stafetten videre til medstifter, mens han selv fortsætter som kommerciel direktør udstationeret i London.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier