FødevareWatch

Danish Crown aflyser efteruddannelse for ansatte

Der er ikke flere penge i Danish Crowns fond til efteruddannelse. Derfor aflyser koncernen nu planlagt efteruddannelse hos de ansatte.

Foto: Claus Haagensen

Slagterikoncernen Danish Crown har trukket stikket for efteruddannelse til sine ansatte.

Det sker, fordi selskabets fond til kompetenceuddannelse allerede har brugt sine midler for første halvår 2014, og dermed må flere medarbejdere vinke farvel til planlagte kurser.

"Der er meldt et midlertidigt stop for kurser ud til alle afdelinger for at sikre, at fonden ikke kommer i underskud," skriver Danish Crown i en meddelelse.

Udmeldingen fra Danish Crown kommer som en reaktion på, at Fyens Stiftstidende i dag bringer en historie om, at Danish Crown har aflyst efteruddannelse for slagteriarbejderne på det lukningsdømte slagteri i Faaborg.

Men historien beror altså på en misforståelse, mener Danish Crown, da stoppet for de ansattes efteruddannelse gælder alle afdelinger.

Tre slagterichefer dømt for tyveri 

Danish Crown truer med nye fyringer 

Danish Crown træt af lønstigning til slagteriarbejdere 

Mere fra FødevareWatch

Venturefond bag ny investeringsrunde i dansk vinplatform

For anden gang på et år investerer venturefonden sammen med private investorer et tocifret millionbeløb i vinplatformen Kobaj. ”Social buying bliver fremtidens måde at handle vin på,” siger Jimmy Fussing Nielsen, partner i Heartcore Capital.

Pandemien hæmmer Carlsbergs kinesiske fremgang

Mens vi herhjemme har vænnet os til et åbent samfund, er Kina stadig hårdt præget af nedlukninger, hvilket bremser væksten for Carlsbergs kinesiske strategi om at åbne i flere store byer. Det kinesiske nytår og bryggeriets Big City-strategi præsterer dog stadig efter planen.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier