Rigeligt med problemer at tage fat på ved Madkulturens tiårs jubilæum

Madkulturen, der arbejder for at fremme danskernes viden om den mad, de spiser, afholdte torsdag deres årlige møde for at diskutere og skabe løsninger til danskernes madvaner. 
Judith Kyst, der er direktør i Madkulturen, fortalte torsdag om en række udfordringer på organisationens årlige undersøgelse over befolkningens mad- og måltidsvaner. | Foto: Pr / Madkulturen
Judith Kyst, der er direktør i Madkulturen, fortalte torsdag om en række udfordringer på organisationens årlige undersøgelse over befolkningens mad- og måltidsvaner. | Foto: Pr / Madkulturen

Overordnet set går udviklingen for langsomt i forhold til at få danskerne til at spise sundere og vide mere om den mad, de spiser. 

Allerede abonnent?Log ind her

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr. Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

Med din prøveperiode får du:

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
  • Skal indeholde mindst 8 tegn samt tre af disse: Store bogstaver, små bogstaver, tal, symboler
    Skal indeholde mindst 2 tegn
    Skal indeholde mindst 2 tegn

    Få fuld adgang til dig og dine kollegaer

    Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

    Del artikel

    Tilmeld dig vores nyhedsbrev

    Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

    Nyhedsbrevsvilkår

    Forsiden lige nu

    Læs også

    Coop frasælger en række butikker og rydder op i organisationen med en bl.a. fyringer af administrative medarbejdere. | Foto: Finn Frandsen/Ritzau Scanpix.

    Coop sælger 35 og lukker 19 butikker

    For abonnenter