Industriens Fond booster grønne fødevarevirksomheder med 20 millioner

Projektet Turbo Plant skal gøre fødevarevirksomheder, der udvikler plantebaserede produkter, mere konkurrencedygtige og bidrage til udviklingen af en dansk styrkeposition på området.
"Den stigende efterspørgsel efter plantebaserede fødevarer vil kun tiltage, og det skal dansk erhvervsliv udnytte," siger Gyda Bay, COO i Food Innovation House og lead partner i Turbo Plant projektet. | Foto: Pr / Nestlé
"Den stigende efterspørgsel efter plantebaserede fødevarer vil kun tiltage, og det skal dansk erhvervsliv udnytte," siger Gyda Bay, COO i Food Innovation House og lead partner i Turbo Plant projektet. | Foto: Pr / Nestlé

Der skal turbo på fødevaresektorens grønne omstilling, og derfor trykker Industriens Fond og Food Innovation House nu på speederen med en indsats og en kapitalindsprøjtning på 20 mio. kr.

Allerede abonnent?Log ind her

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr. Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

Med din prøveperiode får du:

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
  • Skal indeholde mindst 8 tegn samt tre af disse: Store bogstaver, små bogstaver, tal, symboler
    Skal indeholde mindst 2 tegn
    Skal indeholde mindst 2 tegn

    Få fuld adgang til dig og dine kollegaer

    Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

    Del artikel

    Tilmeld dig vores nyhedsbrev

    Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

    Nyhedsbrevsvilkår

    Forsiden lige nu

    Læs også

    Coop frasælger en række butikker og rydder op i organisationen med en bl.a. fyringer af administrative medarbejdere. | Foto: Finn Frandsen/Ritzau Scanpix.

    Coop sælger 35 og lukker 19 butikker

    For abonnenter