Novozymes nyeste opfindelse kan blive banebrydende inden for plantefars

Ingredienskoncernens Vertera Probite-produkt kan forbedre teksturen i plantebaseret kødalternativer. 
Foto: Peter Hove Olesen/Ritzau Scanpix.
Foto: Peter Hove Olesen/Ritzau Scanpix.

En ny opfindelse fra ingredienskoncernen Novozymes kan gøre teksturen i plantebaserede kødalternativer bedre tekstur og konsistens. 

Ifølge mediet Foodbev.com drejer det sig om det nye biobaserede Novozymes-produkt Vertera Probite, der, som Novozymes selv ser det, kan gå hen og blive en gamechanger i den plantebaserede industri. 

Produktet kommer i væskeform og er baseret på enzymet MTGase, der er designet til at forbedre teksturer. 

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også

Coop frasælger en række butikker og rydder op i organisationen med en bl.a. fyringer af administrative medarbejdere. | Photo: Finn Frandsen/Ritzau Scanpix.

Coop sælger 35 og lukker 19 butikker

For abonnenter