Claus Meyer med opfordring til konkurrenter i kantinebranchen

PLANTEMADEN: På en konference om fremtidens fødevarer havde Claus Meyer en opfordring til de store kantineselskaber.
Claus Meyer talte om madspild, kantinedrift og personlige tricks på en konference om fremtidens fødevarer. Arkivfoto. | Foto: Finn Frandsen
Claus Meyer talte om madspild, kantinedrift og personlige tricks på en konference om fremtidens fødevarer. Arkivfoto. | Foto: Finn Frandsen

”Mere grønt, mindre kød,” fik kok og stifter af bl.a. Meyers, Claus Meyer, 150 mennesker til at råbe i kor til en konference om fremtidens fødevarer i fællessalen på Christiansborg torsdag 28. september. 

Allerede abonnent?Log ind her

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr. Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

Med din prøveperiode får du:

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
  • Skal indeholde mindst 8 tegn samt tre af disse: Store bogstaver, små bogstaver, tal, symboler
    Skal indeholde mindst 2 tegn
    Skal indeholde mindst 2 tegn

    Få fuld adgang til dig og dine kollegaer

    Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

    Del artikel

    Tilmeld dig vores nyhedsbrev

    Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

    Nyhedsbrevsvilkår

    Læs også

    Coop frasælger en række butikker og rydder op i organisationen med en bl.a. fyringer af administrative medarbejdere. | Foto: Finn Frandsen/Ritzau Scanpix.

    Coop sælger 35 og lukker 19 butikker

    For abonnenter