Danish Crown topchef frygter samme skæbne for økologisk grisekød som Irma fik
Friland kan ”ende med en Irma”, siger chefen for Danish Crown, der fastholder investeringer i markedsføringen af Friland og økologiske produkter for at holde forbruget oppe.
![Foto: PR Friland](https://photos.watchmedier.dk/watchmedier/resize:fill:3840:0:0/plain/https://photos.watchmedier.dk/Images/article13235210.ece/ALTERNATES/schema-16_9/%25C3%25B8kologiske-grise-paa-mark_bred.jpg)
Selvom de fleste i teorien er mere til højt serviceniveau, præsentabel indretning og kvalitet i produktet, gik Irma ned med flaget til stor overraskelse og beklagelse fra en lang række producenter og forbrugere.
Allerede abonnent?Log ind her
Læs hele artiklen
Få adgang i 14 dage for 0 kr. Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.
Med din prøveperiode får du:
Få fuld adgang til dig og dine kollegaer
Start et gratis virksomhedsprøveabonnementRelaterede artikler
Danish Crowns fødevareforretning står i stampe
For abonnenter