Fynsk chokoladeselskab lukker butikker og sløjfer onlinesalg

I stedet skal kræfterne bruges på wholesale og retailmarkedet, lyder det ifølge stifter og adm. direktør. Ny strategi offentliggøres senere på året.
Foto: Soeren Stache/AP/Ritzau Scanpix.
Foto: Soeren Stache/AP/Ritzau Scanpix.

Chokoladevirksomheden Konnerup & Co., der holder til i Vester Aaby på Sydfyn, lukker nu for sin fysiske butik såvel som selskabets onlineforretning.

Ifølge Fyens Stiftstidende sker det samtidig med, at direktøren bag, Henrik Konnerup, har varslet en ny strategi, som der først i efteråret løftes sløret for.

”Vi har valgt at lukke al kommerciel aktivitet i Vester Aaby. Dette tiltag skal sikre en yderligere fokusering på en optimering af vores produktion samt målrette vores kræfter på wholesale-og retail-markedet. Alle medarbejdere er tilbudt stillinger, og der er fortsat produktion af varer i Vester Aaby, skriver adm. direktør Henrik Konnerup i en mail til avisen.

Konnerup & Co. gik tilbage i 2020 konkurs for anden gang på få år, efter et forventet overskud på 400.000 kr. i 2019 som følge af et rodet lager, hvor ingenting pludselig stemte, blev vendt til et underskud på 350.000 kr.

Kort efter blev det offentliggjort, at man var lykkedes med at sikre Konnerups fremtid, efter dugeproducenten Georg Jensen Damask var trådt til som ny ejer af chokoladevirksomheden.

Fynsk chokoladefabrik konkurs

Fynsk chokoladefabriks overskud er smeltet væk

Fynsk chokoladevirksomhed tilbage i plus efter konkurs

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu


Læs også