FødevareWatch

Fynsk chokoladefabriks overskud er smeltet væk

Den fynske chokoladefabrik Konnerup & Co., der ellers var kommet tilbage efter konkurs, kommer ud af 2018 med et millionunderskud. Det skyldes bl.a. omlægning til økologi, fortæller direktøren.

Foto: Majken Søndergaard Nielsen

Konnerup & Co. kommer ud af 2018 med et underskud på næsten 1 mio. kr. og en negativ egenkapital. Selskabet kom ellers ud af 2017 med et overskud på 655.000 kr.

Det skriver Fyens Stiftstidende.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Brancheforening får ny formand

De 50 medlemmer i brancheforeningen for plantebaserede fødevarer, Plantebranchen, får ny formand, der nok er kendt af de fleste i den sfære.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier