FødevareWatch

Fynsk chokoladefabriks overskud er smeltet væk

Den fynske chokoladefabrik Konnerup & Co., der ellers var kommet tilbage efter konkurs, kommer ud af 2018 med et millionunderskud. Det skyldes bl.a. omlægning til økologi, fortæller direktøren.

Foto: Majken Søndergaard Nielsen

Konnerup & Co. kommer ud af 2018 med et underskud på næsten 1 mio. kr. og en negativ egenkapital. Selskabet kom ellers ud af 2017 med et overskud på 655.000 kr.

Det skriver Fyens Stiftstidende.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Daloon klar til langt sejt træk på indtjeningen

Der er for første gang i flere år overskud i forårsrulleselskabet. Nu skal der fokus på at skabe mere værdi og erobre marked indenfor blandt andet foodservice, lyder meldingen fra Daloon-direktør.

Palsgaard får lov til at fyre med LPG

En række virksomheder har ansøgt Miljøstyrelsen om lov til at bruge andre energiformer i deres produktion. Styrelsen har nikket til ingrediensvirksomhedens Palsgaards ansøgning.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier