FødevareWatch

Avis: Fynsk chokoladevirksomhed er gået konkurs

Ifølge Fyens Stiftstidende har chokoladeselskabet Konnerup & Co indgivet en konkursbegæring, og de 10 ansatte er blevet sendt hjem.

Foto: Majken Søndergaard Nielsen

Chokoladevirksomheden Konnerup & Co, der har hjemme i Vester Åby på Fyn har ifølge Fyens Stiftstidende indgivet en konkursbegæring til skifteretten i Svendborg.

Ifølge Henrik Konnerup, der er stifter og medejer af virksomheden er der kun tale om en midlertidig lukning og efter planen starter man op i et nyt selskab efter pinse.

"Det økonomiske kludetæppe, der ligger bag ved virksomheden, er blevet hevet væk under os. Men om alt går vel er vi oppe at køre igen i næste uge," siger han til avisen.

Ifølge avisen har Jesper Bo Knudsen, der har været investor i chokoladeforretningen, trukket sig, og dermed er der ikke længere nogen økonomisk dækning for selskabet, som i en årrække har kørt med en negativ egenkapital.

Henrik Konnerup ønsker ikke at kommentere på den del.

Badminton baner vejen for fynsk eksport til Kina

Chokolade- og sukkerafgift stiger eksplosivt

Chokolademand vil have professionel bestyrelse

Chokolade-direktør: Afgifterne dræbende for forretningen

Mere fra FødevareWatch

Social Foodies er gået i rekonstruktion

Iskæden med syv butikker er gået i rekonstruktion efter en stribe år med milliontab og negativ egenkapital. For nylig rejste kædens revisor betydelig tvivl om den fortsatte drift i regnskabet.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier