FødevareWatch

Chokolademand vil have professionel bestyrelse

Direktør i chokoladeselskabet Konnerup & Co. ønsker sig en professionel bestyrelse. Det vil give overblik og udgøre et vigtigt netværk, lyder det.

Foto: Majken Søndergaard Nielsen

Dessertkokken og chokoladeentreprenøren Henrik Konnerup, som står bag det eksklusive chokoladefirma Konnerup & Co., ser gerne, at der bliver etableret en professionel bestyrelse i selskabet.

”Jeg vil gerne have en professionel bestyrelse, og vi overvejer det også rigtig meget, for vi mener, at den helt klart vil kunne bidrage rigtig positiv til virksomheden. Men vi synes, at vi skal op og være lidt større, før vi skal have en professionel bestyrelse,” siger han til FødevareWatch.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Daloon klar til langt sejt træk på indtjeningen

Der er for første gang i flere år overskud i forårsrulleselskabet. Nu skal der fokus på at skabe mere værdi og erobre marked indenfor blandt andet foodservice, lyder meldingen fra Daloon-direktør.

Palsgaard får lov til at fyre med LPG

En række virksomheder har ansøgt Miljøstyrelsen om lov til at bruge andre energiformer i deres produktion. Styrelsen har nikket til ingrediensvirksomhedens Palsgaards ansøgning.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier