FødevareWatch

Social Foodies-direktør stopper

Ifølge den afgående adm. direktør er selskabet i en ny epoke med udvidelse af franchisebutikker.

Foto: Christoffer Sandager / PR / Social Foodies

Casper Scheibye fratræder sin stilling som amd. direktør for is- og chokoladeproducenten Social Foodies. Det skriver virksomheden i en pressemeddelelse offentliggjort på LinkedIn.

Casper Scheibye har været en del af Social Foodies siden 2012, hvor han har stået for at opbygge og udvikle virksomhedens profil i Afrika gennem lokale projekter og partnerskaber. Ifølge meddelelsen har Casper Scheibye været en vigtig del i selskabets udvidelse af franchisebutikker og salg.

”Vi har engagerede og dygtige medarbejdere, som har etableret et stærkt brand bygget på en virkelig god og sand storytelling. Logistikken er på plads, og vi har kapacitet til at forsyne flere kanaler og udsalgssteder med varer,” siger Casper Scheibye i meddelelsen og tilføjer:

”Vi indleder en ny epoke for selskabet. Jeg har været med i mange år, og personligt har jeg lyst til at prøve mig af med nye udfordringer. Derfor finder jeg, at det er det rigtige tidspunkt at overlade ledelsen til andre,” siger Casper Scheibye.

Formanden for bestyrelsen, Steen Gade, løfter i meddelelsen sløret for, at Social Foodies kommer til at etablere flere franchisebutikker i de større byer som København.

Social Foodies blev grundlagt i 2009 med en chokoladefabrik i sydafrikanske Cape Town, Cocoáfair. Virksomheden har i dag 7 butikker i København og Aarhus.

Mere fra FødevareWatch

Horestas nye direktørtrio: Vi skal blive skarpere

INTERVIEW: Horesta er på mange måder den ønskede fælles indgang for hotel- og restaurationsbranchen, men ifølge organisationens tre nye direktører er der dog steder, hvor der kan strammes op. ”Vi er en Ferrari, der kører på to ventiler i stedet for otte,” lyder det.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier