FødevareWatch

Mars Danmark sætter intern profil for bordenden

Chokolade- og fødevarekæmpens danske forretning har fået ny bestyrelsesformand i form af landechefen fra Mars Danmark.

Foto: PR / Mars Danmark

Amerikanske Mars har indsat et par nye medlemmer af konfekture-, fødevare- og dyrefoderkoncernens danske selskab.

Mars Danmarks bestyrelse har således fået to nye medlemmer med intern kendskab til forretningen, idet den relativt nyudnævnte landechef Nina Hald nu også har titel af bestyrelsesformand i selskabet, viser en cvr-registrering.

”Mennesker lever forskellige liv og har forskellige hverdage og behov, og det skal der være plads til i en organisation.”

Hun får selskab i bestyrelsen af Tudor Muresan, der er finansdirektør for Mars i Nordeuropa. derudover sidder adm. direktør Jonas Schauman samt HR-direktør for Nordeuropa, Alison Dunmar, ligeledes i bestyrelsen for Mars Danmark.

Selskabet omsatte i seneste offentliggjorte regnskab i 2020 for 481,4 mio. kr. og leverede et nettoresultat på 58,7 mio. kr. Det danske selskab hører under den familieejede koncern Mars Inc i USA.

Mere fra FødevareWatch

Gynger og karruseller på Chr Hansens fødevaremarkeder

Mens kvartalstallene i stor stil ligger indenfor skiven, er der store forskelle at finde på ingredienskoncernens markeder på fødevareområdet. Nordamerika kører for fuld damp, mens Kina er bremset mere op på yoghurtfronten som følge af pandemien.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier