FødevareWatch

"Mennesker lever forskellige liv og har forskellige hverdage og behov, og det skal der være plads til i en organisation."

PORTRÆT: Nina Hald er blevet landechef i Mars, der har indført en model, hvor medarbejdere skiftevis kan arbejde på kontoret og hjemme.

Foto: PR / Mars Danmark

Nina Hald blev som 16-årig skoleelev ansat som ungarbejder i McDonald’s i Ishøj på Københavns Vestegn og fik til opgave at lave burgere og pomfritter.

Først ni år senere lagde hun den bolsjestribede uniform fra sig. Det var i 2005, efter at hun i tre år havde arbejdet som blandt andet førsteassistent til restaurantchefen i McDonald’s på Københavns Hovedbanegård. Deltidsarbejdet foregik ved siden af studiet på Copenhagen Business School.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier