Svensk bagværk kan få EU-beskyttelse

I 2021 er der indsendt 24 ansøgninger om EU-beskyttelse vedrørende lokale svenske og unikke fødevarer, for at kunne sikres mod ændringer, og at produktionen flyttes.
Foto: Jens Dresling
Foto: Jens Dresling

Det svenske bagværk luciabollen og kanelbollen er nogle af de svenske fødevarer, der kan få EU-beskyttelse til næste år.

Allerede abonnent?Log ind her

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr. Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

Med din prøveperiode får du:

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
  • Skal indeholde mindst 8 tegn samt tre af disse: Store bogstaver, små bogstaver, tal, symboler
    Skal indeholde mindst 2 tegn
    Skal indeholde mindst 2 tegn

    Få fuld adgang til dig og dine kollegaer

    Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

    Del artikel

    Tilmeld dig vores nyhedsbrev

    Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

    Nyhedsbrevsvilkår

    Forsiden lige nu

    Læs også