FødevareWatch

Frokostselskab mærker medvind efter turbulent år – men der mangler hænder

Kantine- og frokostselskabet Jespers Torvekøkken holder skindet på næsen i heftigt pandemiår. Nu er der kommet fart på markedet, men mangel på hænder kan bremse vækstplaner.

Adm. direktør Ronny Saul peger på manglende hænder som største bremse for vækst i Jespers Torvekøkken. | Foto: PR

Fra tomme køkkener til fuld smæk på frokostanretningerne.

Cateringvirksomheden Jespers Torvekøkken har oplevet store rutscheture i seneste regnskabsår, men lige nu går det opad, hvis bare restriktionerne holder sig væk.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier