FødevareWatch

Efter 30 år har Jesper forladt sit torvekøkken

Efter 30 år i Jespers Torvekøkken trådte Jesper Holmberg i april ud af virksomheden, som han selv stiftede tilbage i 1991. Nu vil han bruge sine erfaringer til at hjælpe iværksættere med ikke at begå samme fejl som ham selv.

Foto: Privatfoto

Efter knapt 30 år har stifter af Jespers Torvekøkken og Convi Food, Jesper Holmberg, sagt sit endelige farvel til de to virksomheder.

Det sker efter længere tids overvejelser, der i april måned mundede ud i, at Holmberg solgte alle sine tilbageværende anparter i begge virksomheder for, som han selv udtrykker det, at finde sig selv uafhængigt af dem:

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Frosset kaffekoncept henter stor investering

Folkene bag et amerikansk kaffekoncept, hvor man lynfryser friskristede kaffebønner, så de holder mere af smagen, har hentet, hvad der svarer til knap 225 mio. kr. i en investeringsrunde.

Leje af skibe er langtfra et ukendt fænomen for Coca-Cola

Det vakte stor opsigt, da en chef fra Coca-Cola for nylig meldte ud, at selskabet grundet pressede forsyningskæder havde chartret tre tørlastskibe En metode, selskabet ofte har brugt, lyder det til ShippingWatch. Nike forventer at mangle varer de næste kvartaler.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier