FødevareWatch

Medie: Dansk lakridskonge er klar til børsnotering

Lakridskoncernen er klar til at blive børsnoteret inden for det næste halve år, skriver Berlingske.

Foto: Brian Karmark/ERH

Hvis alt går efter planen, vil den danske lakridskoncern Lakrids By Bülow blive børsnoteret inden for de næste seks måneder. 

Det skriver Berlingske på baggrund af oplysninger om kapitalfonden Valedo, der i 2016 købte 75 pct. af aktierne i virksomheden.

Det kom i august frem, at den svenske kapitalfond har hyret det amerikanske M&A-hus Baird til et salg af iværksættereventyret i omegnen af 500-600 mio. kr. Nu er kapitalfonden efter mediets oplysninger så langt med noteringen, at de to banker svenske SEB og London-baserede Berenberg er hyret til at stå for salget.

Ifølge Berlingskes oplysninger vil børsnoteringen finde sted i første del af 2022.

Den bornholmske virksomhed, der blev stiftet af Johan Bülow har efter Valedos entre i 2016 haft svært ved for alvor at levere gode resultater, men dog toppede Lakrids By Bülow tidligere på året alle tidligere regnskaber med en rekordstor omsætning på 256 mio. kr. og et resultat før skat og afskrivninger på 38 mio. kr.

OL-helt skal hjælpe Lakrids by Bülow frem i Kina

Tema: Næste skridt på slikvejen

Iværksætter kaster sig over internetslik: "Jeg har næsten fået det ind med modermælken" 

Mere fra FødevareWatch

Kædedirektør kan ikke afvise flere butikslukninger

Fire Daglibrugsen-butikker må dreje nøglen om som følge underskud. Det sidste dødsstød blev de stigende energiudgifter, og kædedirektør kan ikke afvise, at de med tiden også kan få konsekvenser for andre butikker.

EU-indgreb vil potentielt kun udløse få milliarder til energistøtte

Fredag har EU’s medlemslande blåstemplet at kunne sende beskatningen fra bæredygtig energi tilbage til bl.a. energipressede fødevarevirksomheder. Nye beregninger peger dog på, at potentialet er yderst begrænset. Denne form for ”symbolpolitik” noget af det allerværste, der kan ske for virksomhederne, advarer Dansk Erhverv.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier