FødevareWatch

Københavns Kommune tilbageholder millionbetaling for Intervare

Ejeren af Nemlig.com får lidt over en måned til at få styr på forretningen, mens kommunen holder fast i 3,2 mio. kr. Det sker efter enighed i kommunens Sundheds- og Omsorgsudvalg på baggrund af kritik af chaufførernes arbejdsvilkår.

Foto: Thomas Borberg

Efter enighed på tværs af Sundheds- og Omsorgsudvalget i Københavns Kommune er det blevet bestemt, at Intervare får indtil 1. november til at implementere den model, som selskabet selv har foreslået.  En model, der skal sikre, at parterne kan fortsætte samarbejdet.

Ifølge Intervare, der er kendt som ejeren af Nemlig.com, vil modellen få selskabets praksis til at leve op til de klausuler, Københavns Kommune har for arbejdsretlige vilkår.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Æblet - en syrlig, sprød, sydfynsk og lidt for billig specialitet

FEATURE. Frugtsæsonen er i fuld gang, og de danske æbler og pærer plukkes ned til brug i butiksudsalg, most og som ingredienser. Høsten bliver ikke god, og dansk frugt kæmper i disse år en hård kamp, men markedet rummer også muligheder. FødevareWatch har besøgt landets største frugtaktør.

Leje af skibe er langtfra et ukendt fænomen for Coca-Cola

Det vakte stor opsigt, da en chef fra Coca-Cola for nylig meldte ud, at selskabet grundet pressede forsyningskæder havde chartret tre tørlastskibe En metode, selskabet ofte har brugt, lyder det til ShippingWatch. Nike forventer at mangle varer de næste kvartaler.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier