FødevareWatch

Intervare forsøger sig med tilbud til Københavns Kommune

I forsøget på at få bygget en bro over den kløft, der er kommet mellem Københavns Kommune og Intervare, tilbyder Nemlig.com-ejerselskabet en løsning.

Foto: Thomas Borberg

Der er fredagsforsoning i luften i den ellers skarpe konflikt, som i det seneste halve år har splittet Københavns Kommune og samarbejdspartneren Intervare, der i de seneste 20 år har leveret dagligvarer ud til udsatte og ældre borgere.

Konflikten har bl.a. handlet om ringe arbejdsforhold for Intervares egne chaufører og særligt de selvstændige vognmænd har fået stor bevågenhed - bl.a. i en rapport, som Københavns Kommune har fået udarbejdet.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Æblet - en syrlig, sprød, sydfynsk og lidt for billig specialitet

FEATURE. Frugtsæsonen er i fuld gang, og de danske æbler og pærer plukkes ned til brug i butiksudsalg, most og som ingredienser. Høsten bliver ikke god, og dansk frugt kæmper i disse år en hård kamp, men markedet rummer også muligheder. FødevareWatch har besøgt landets største frugtaktør.

Leje af skibe er langtfra et ukendt fænomen for Coca-Cola

Det vakte stor opsigt, da en chef fra Coca-Cola for nylig meldte ud, at selskabet grundet pressede forsyningskæder havde chartret tre tørlastskibe En metode, selskabet ofte har brugt, lyder det til ShippingWatch. Nike forventer at mangle varer de næste kvartaler.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier