FødevareWatch

Sunset Boulevard har taget dankortet tilbage

Fastfoodkæden accepterer igen dankort efter i en periode at have fravalgt det.

Foto: PR / Sunset Boulevard

For godt tre år siden valgte Sunset Boulevard at frasige sig dankortet. En beslutning, som blev forklaret med, at kortet havde for høje gebyrer og blev brugt af for få.

Men nu bekræfter Sunset over for Børsen, at dankort igen accepteres i selskabets restauranter.

"Det er rigtigt, at vi efter en periode nu tilbyder vore gæster at betale med dankort igen. Det skyldes, at vi har fået en samlet betalingsløsning fra Nets, som gør det økonomisk rentabelt for os igen at tilbyde betaling med dankort. Dog er det kun en lille del af vores gæster, som betaler med dankort," siger Jens Broch, adm. direktør hos Sunset Boulevard, til Børsen.

Direktøren henviser til, at erhvervsminister Simon Kollerup (S) sidste sommer gjorde det mere fleksibelt for Nets at indgå aftaler med forretninger om brug af kortet.

Sunset Boulevard mener højere afgift hæmmer grøn omstilling

Sunset Boulevard vil til udlandet

Rådgiver: Flere kæder vil fravælge dankort

McDonalds og Sunset Boulevard vender dankortet ryggen 

Mere fra FødevareWatch

Æblet - en syrlig, sprød, sydfynsk og lidt for billig specialitet

FEATURE. Frugtsæsonen er i fuld gang, og de danske æbler og pærer plukkes ned til brug i butiksudsalg, most og som ingredienser. Høsten bliver ikke god, og dansk frugt kæmper i disse år en hård kamp, men markedet rummer også muligheder. FødevareWatch har besøgt landets største frugtaktør.

Leje af skibe er langtfra et ukendt fænomen for Coca-Cola

Det vakte stor opsigt, da en chef fra Coca-Cola for nylig meldte ud, at selskabet grundet pressede forsyningskæder havde chartret tre tørlastskibe En metode, selskabet ofte har brugt, lyder det til ShippingWatch. Nike forventer at mangle varer de næste kvartaler.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier