FødevareWatch

Doordash stiger efter storbank udpeger stærk markedsposition

Den amerikanske leveringstjeneste går frem på aktiemarkedet og har muligvis udsigt til yderligere vækst, vurderer storbank.

Foto: ERIC BARADAT/AFP / AFP

Leveringstjenesten Doordash stiger 6,3 pct. torsdag, efter storbanken Bank of America har sat ord på selskabets stærke markedsposition.

Ifølge Bank of America er det sandsynligt, at aktien vil stige, fordi investorerne endnu ikke har fået øjnene op for mulighederne i de ydelser, Doordash leverer.

"Vi tror på, at bestillinger, der ikke er fra restauranter, vil hjælpe med at afbøde noget af det fald i leverancer fra restauranter, som finder sted på den anden side af pandemien, og at mange nye partnerskaber på området understreger Doordash' stærke position i markedet," skriver analytiker Mike McGovern ifølge Bloomberg News.

Han har samtidig løftet sin anbefaling af aktien til "køb" fra "neutral".

Med den aktuelle stigning er selskabets aktie på vej mod sin første lukkerekord siden februar, skriver mediet.

 

Just Eat-topchef afviser investors krav om fusioner

Investor frygter fjendtlig overtagelse af Just Eat 

I USA presser lokale leveringstjenester de store giganter  

Mere fra FødevareWatch

Frosset kaffekoncept henter stor investering

Folkene bag et amerikansk kaffekoncept, hvor man lynfryser friskristede kaffebønner, så de holder mere af smagen, har hentet, hvad der svarer til knap 225 mio. kr. i en investeringsrunde.

Leje af skibe er langtfra et ukendt fænomen for Coca-Cola

Det vakte stor opsigt, da en chef fra Coca-Cola for nylig meldte ud, at selskabet grundet pressede forsyningskæder havde chartret tre tørlastskibe En metode, selskabet ofte har brugt, lyder det til ShippingWatch. Nike forventer at mangle varer de næste kvartaler.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier