FødevareWatch

Just Eat-topchef afviser investors krav om fusioner

Storinvestor har krævet, at madleverandøren enten skulle udskille divisioner eller fusionere med konkurrent - topchef afviser at gå den vej.

Foto: Sergi Reboredo/AP/Ritzau Scanpix

Just Eat er blevet verdens største takeaway-platform, men har fortsat en del arbejde at gøre i forhold til kommunikation. Det melder selskabets tochef Jitse Groen i forbindelse med at et af selskabets storaktionærer har luftet kritik af strategien. Det skriver Financial Times.

Jitse Groen og Just Eat er kommet under beskydning af storinvestoren Cat Rock Capital i sommer, der vil have selskabet til at sælge enkeltdele af forretningen fra eller undersøge mulighederne for fusion. Begge dele skyder Just eat-direktøren ned.

Investor frygter fjendtlig overtagelse af Just Eat 

"Det er en løsning, som vi ikke er enige i. Vi synes ikke, det er fornuftigt for en førende madleveringsvirksomhed at sælge førende forretningsområder," udtalte Jitse Groen ifølge mediet.

Han erkender dog, at selskabet "har en del arbejde at gøre" i forhold til kommunikationen med omverdenen og herunder investorerne.

Cat Rock Capital ejer omkring 5 pct. af just Eat og opfordrede dengang Just Eat til at undersøge mulighederne for at fusionere med andre globale aktører som doorDash, delivery Hero eller Amazon for at undgå fjendtlig overtagelse.

Boom i takeaway sender Just Eats omsætning op med 50 procent 

Mere fra FødevareWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier