Flammen-direktør: "Regeringen skruer på de rigtige knapper, men det hjælper ikke nu og her"

Regeringens nye reformudspil halter, når det kommer til kortsigtede løsninger. Restaurationsbranchen har brug for arbejdskraft med det samme for ikke at miste millioner i omsætning, siger adm. direktør for en af landets største restaurantkæder.
Piet Klein, der er adm. direktør i restaurantkæden Restaurant Flammen, savner kortsigtede løsninger på branchens mangel på arbejdskraft i regeringens nye reformudspil. | Foto: PR/Restaurant Flammen
Piet Klein, der er adm. direktør i restaurantkæden Restaurant Flammen, savner kortsigtede løsninger på branchens mangel på arbejdskraft i regeringens nye reformudspil. | Foto: PR/Restaurant Flammen
AF CHRISTIAN BIGUM

Regeringens langsigtede planer om at øge arbejdsudbuddet løser ikke den akutte mangel på arbejdskraft, som lige nu koster restaurationsbranchen dyrt. Der skal gøres noget nu, mener adm. direktør i restaurantkæden Restaurant Flammen, Piet Klein.

Allerede abonnent?Log ind her

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr. Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

Med din prøveperiode får du:

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
  • Skal indeholde mindst 8 tegn samt tre af disse: Store bogstaver, små bogstaver, tal, symboler
    Skal indeholde mindst 2 tegn
    Skal indeholde mindst 2 tegn

    Få fuld adgang til dig og dine kollegaer

    Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

    Del artikel

    Tilmeld dig vores nyhedsbrev

    Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

    Nyhedsbrevsvilkår

    Forsiden lige nu

    Læs også

    Coop frasælger en række butikker og rydder op i organisationen med en bl.a. fyringer af administrative medarbejdere. | Foto: Finn Frandsen/Ritzau Scanpix.

    Coop sælger 35 og lukker 19 butikker

    For abonnenter