FødevareWatch

Flammen-direktør: "Regeringen skruer på de rigtige knapper, men det hjælper ikke nu og her"

Regeringens nye reformudspil halter, når det kommer til kortsigtede løsninger. Restaurationsbranchen har brug for arbejdskraft med det samme for ikke at miste millioner i omsætning, siger adm. direktør for en af landets største restaurantkæder.

Piet Klein, der er adm. direktør i restaurantkæden Restaurant Flammen, savner kortsigtede løsninger på branchens mangel på arbejdskraft i regeringens nye reformudspil. | Foto: PR/Restaurant Flammen

Regeringens langsigtede planer om at øge arbejdsudbuddet løser ikke den akutte mangel på arbejdskraft, som lige nu koster restaurationsbranchen dyrt. Der skal gøres noget nu, mener adm. direktør i restaurantkæden Restaurant Flammen, Piet Klein.

"Regeringen skruer på de rigtige knapper, men det hjælper os ikke nu og her. Der ligger millioner i omsætning for vores fødder, som vi bare ikke kan skaffe hænder til at samle op. Vi har brug for, at der sker noget nu," siger Piet Klein.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Pernod Ricard køber online whiskykæmpe

The Whisky Exchange er onlineforhandler af knap 4000 forskellige skotske whisky-mærker i over 30 lande. Handlen skal give den franske koncern mere viden om markedet.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier