FødevareWatch

Forsinkede restaurantåbninger giver selvransagelse i Restaurant Flammen

Den danske restaurantkæde har måtte udskyde to nye restaurantåbninger i efteråret på grund af problemer med at finde medarbejdere. Den nye realitet har fået Restaurant Flammen til at se strategien efter i sømmene.

Foto: Kenneth Lysbjerg Koustrup/ERH

I september skulle der have stået to nye restauranter i henholdsvis Slagelse og Hillerød med et Restaurant Flammen-logo over indgangen.

Gæsterne må dog væbne sig i tålmodighed, for situationen er, at kæden har så svært ved at finde arbejdskraft, at selvom komfurer og borde er klar, kan restauranten endnu ikke slå dørene op.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Milliardkoncern løfter indtjeningen på kager og slik

Kage- og konfekturekoncernen Givesco er lykkedes med at forbedre indtjeningen i løbet 2021, men ikke helt nok ifølge ledelsen. Koncernen har med sit store detailfokus også løftet omsætningen til lige knapt 3 mia. kr.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier