FødevareWatch

Restaurant Flammen må afvise gæster flere gange om ugen

Manglen på hænder til at betjene både grill og gæster har ramt den danske restaurantkæde, som må afvise gæster. "Vi har 200 sæder, som bare står ledige," siger Piet Klein.

(ARKIV) | Foto: Kenneth Lysbjerg Koustrup/ERH

Den fortsatte mangel på medarbejdere i restaurationsbranchen sætter i disse dage sit eget tydelige præg på arbejdsgangen hos Restaurant Flammen.

Det fortæller adm. direktør i den danske restaurantkæde, Piet Klein, i et interview med Berlingske, hvor han uddyber, at kæden hver uge afviser gæster fredag og lørdag.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Idealisten Merete Holsts vej til madtoppen

Merete Holst er kendt for at bygge Meyers Kantiner op og er en kvinde med stærke holdninger. Hun er træt af kapitalfonde i danske restauranter og kunne aldrig drømme om selv at sælge ud.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier