FødevareWatch

Restaurant Flammen må afvise gæster flere gange om ugen

Manglen på hænder til at betjene både grill og gæster har ramt den danske restaurantkæde, som må afvise gæster. "Vi har 200 sæder, som bare står ledige," siger Piet Klein.

(ARKIV) | Foto: Kenneth Lysbjerg Koustrup/ERH

Den fortsatte mangel på medarbejdere i restaurationsbranchen sætter i disse dage sit eget tydelige præg på arbejdsgangen hos Restaurant Flammen.

Det fortæller adm. direktør i den danske restaurantkæde, Piet Klein, i et interview med Berlingske, hvor han uddyber, at kæden hver uge afviser gæster fredag og lørdag.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Sommertid på FødevareWatch

I de kommende fem uger udkommer FødevareWatch med ét dagligt nyhedsbrev, hvor vi løbende vil bringe nyheder fra branchen.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier