FødevareWatch

Nye krav om ansvarlig handel har kurs mod fødevareklyngen

Fødevarevirksomheder bør i fremtiden forholde sig til, om der i hele værdikæden er styr på menneskerettigheder, miljø og klima. Det kræver forbrugere, investorer og fremtidens lovgivning.

Foto: Mads Nissen/Ritzau Scanpix

Som det har været i tekstilbranchen, kan fødevaresektoren også godt forberede sig på øget bevågenhed omkring arbejdsvilkår, menneskerettigheder, klima og miljø i hele sin værdikæde.

Fra det øjeblik hvor tunen går i nettet, til den bliver handlet på auktionen, sejlet til Europa og til sidst bliver leveret af et bud, kommer der nye krav om due dilligence i forhold til værdikæden fra både myndigheder, forbrugere og investorer.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Bryggeriforeningen: Nu koster krisen medarbejdere

VALG 2022: De danske bryggerier befinder sig i en krise, der overgår, hvad erhvervet måtte gennemgå under pandemien. Alligevel er der mindre politisk opmærksomhed på denne krise, men det er en fejl, fortæller Bryggeriforeningens direktør Nick Hækkerup, hvis medlemmer begynder at afskedige medarbejdere.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier