Manglen på hænder breder sig hastigt i fødevaresektoren

Hoteller og restauranter har i stigende grad udfordringer med at skaffe arbejdskraft, men også blandt fødevareproducenter som bl.a. Easyfood og Arla bliver det sværere at skaffe de rigtige hænder til produktionen.
Adm. direktør Flemming Paasch fra brødselskabet Easyfood fra Kolding beskriver, at det er blevet meget sværere at skaffe medarbejdere. | Foto: PR
Adm. direktør Flemming Paasch fra brødselskabet Easyfood fra Kolding beskriver, at det er blevet meget sværere at skaffe medarbejdere. | Foto: PR
AF TORBEN SALOMONSEN OG RITZAU

Arbejdskraft er over de seneste måneder kommet højere og højere op på dagsordenen i erhvervslivet, hvor især service- og turismesektorerne nu råber på arbejdskraft.

Allerede abonnent?Log ind her

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr. Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

Med din prøveperiode får du:

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
  • Skal indeholde mindst 8 tegn samt tre af disse: Store bogstaver, små bogstaver, tal, symboler
    Skal indeholde mindst 2 tegn
    Skal indeholde mindst 2 tegn

    Få fuld adgang til dig og dine kollegaer

    Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

    Del artikel

    Tilmeld dig vores nyhedsbrev

    Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

    Nyhedsbrevsvilkår

    Forsiden lige nu

    Læs også

    Coop frasælger en række butikker og rydder op i organisationen med en bl.a. fyringer af administrative medarbejdere. | Photo: Finn Frandsen/Ritzau Scanpix.

    Coop sælger 35 og lukker 19 butikker

    For abonnenter