FødevareWatch

Udsigt til mangel på julekalkuner i England

Som følge af brexit er det mere end svært for britiske virksomheder at få besat alle stillinger, og det kan meget vel få den konsekvens, at der bliver mangel på kalkuner til servering på de britiske juleborde.

Foto: Peter Hove Olesen/Ritzai Scanpix

Britiske fjerkræavlere og producenter tilslutter sig koret af britiske virksomhedgrene, der i meget vid udstrækning har svært ved at finde arbejdskraft efter at Storbritannien officielt trådte ud af EU.

Til The Guardian oplyser The British Poultry Council (BPC), at omkring hver sjette ledige stilling i fjerkræsektoren og hos store producenter som 2 Sisters Food Group ikke kan besættes, fordi det ikke længere er muligt at få arbejdskraft til de britiske øer. Ifølge rådet er der omkring 40.000 arbejdspladser i sektoren, men for øjeblikket er der omkring 7000 ledige stillinger.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Barkoncern: Branchen er økonomisk underdrejet

I Rekom har man ovenpå onsdagens pressemøde og dertilhørende restriktioner svært ved at forstå, hvorfor det netop er nattelivsbranchen, der skal holde igen. "Det er ikke vores målgruppe - de 18 til 40 årige, der ligger højest i statistikkerne over smittede," siger koncernens politiske direktør.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier