Det tog tre år, en pandemi og adskillige dårlige ideer – nu vil tre iværksættere indtage de danske menukort

DET NÆSTE SKRIDT. Da Planteslagterne fik sit første gennembrud, lavede de tre stiftere alle bøffer med en stavblender. Planen var at levere til 30 Irma-butikker – i stedet endte de med langt mere og et chok i ejerkredsen. Men nu er de klar til yderligere ekspansion.

I 2018 grundlagde Emil Andersen (tv), Emil Götze og Henrik Have (th) startuppen Planteslagterne. Det var en vej med fejlkalkuleringer og lange nætter - og heldige sats i sorte tider. | Foto: PR / Planteslagterne

Ironien er ikke gået helt tabt.

Uden for Planteslagternes industrielle ruder kan man mere eller mindre skimte Kødbyens hedengangne "KØD OG FLÆSKETORV"-skilt, et stenkast længere væk ligger Inco, og på den anden side af bygningen troner restaurantleverandøren Genz Kød.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement