Det tog tre år, en pandemi og adskillige dårlige ideer – nu vil tre iværksættere indtage de danske menukort

DET NÆSTE SKRIDT. Da Planteslagterne fik sit første gennembrud, lavede de tre stiftere alle bøffer med en stavblender. Planen var at levere til 30 Irma-butikker – i stedet endte de med langt mere og et chok i ejerkredsen. Men nu er de klar til yderligere ekspansion.
I 2018 grundlagde Emil Andersen (tv), Emil Götze og Henrik Have (th) startuppen Planteslagterne. Det var en vej med fejlkalkuleringer og lange nætter - og heldige sats i sorte tider. | Foto: PR / Planteslagterne
I 2018 grundlagde Emil Andersen (tv), Emil Götze og Henrik Have (th) startuppen Planteslagterne. Det var en vej med fejlkalkuleringer og lange nætter - og heldige sats i sorte tider. | Foto: PR / Planteslagterne

Ironien er ikke gået helt tabt.

Allerede abonnent?Log ind her

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr. Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

Med din prøveperiode får du:

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
  • Skal indeholde mindst 8 tegn samt tre af disse: Store bogstaver, små bogstaver, tal, symboler
    Skal indeholde mindst 2 tegn
    Skal indeholde mindst 2 tegn

    Få fuld adgang til dig og dine kollegaer

    Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

    Del artikel

    Tilmeld dig vores nyhedsbrev

    Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

    Nyhedsbrevsvilkår

    Forsiden lige nu