FødevareWatch

Svampeselskab vil dyrke på kaffegrumsen ude i virksomhederne

Ny løsning fra selskabet Beyond Coffee med produktion af svampe i kaffegrums skal vises til skue for medarbejdere og gæster.

Foto: PR

Fra kaffegrums til frokostingrediens. Svampeselskabet Beyond Coffee har lanceret en ny displayløsning, der skal vise den cirkulære fødevareproduktion frem for gæster og spisende hos virksomhederne.

Selskabet har udviklet koncepter, hvor svampe gror på indsamlet kaffegrums fra de mange kopper kaffe, som dagligt indtages på arbejdspladserne. Nu kan den transformation vises frem i en ny løsning med en minifarm, der blandt andet er havnet hos rådgivningsselskabet EY og hotelkæden Comwell.

"Der opstår flere og flere grønne løsninger som kan passe ind i kontorlandskaber. Vi tænkte – hvorfor ikke udvikle noget som skaber lækre svampe og som samtidig er flot at se på til landets kontorer og kantiner, udtaler Ebbe Korsgaard, direktør i Beyond Coffee, i en pressemeddelelse.

Minifarmen benytter kaffegrumsen fra virksomheden - og hos Comwell giver det ekstra kant at have egen produktion af svampe stående i en lille farm.

"MiniFarmen er et tilløbsstykke for både gæster og samarbejdspartnere her på hotellet. Derudover er det en perfekt løsning for os, da det betyder vi har friske og super bæredygtige svampe til rådighed hver uge. Det eneste vi skal gøre er at høste og tilberede svampene," siger Rasmus Rasmussen, køkkenchef hos Comwell Portside i Nordhavn.

Mere fra FødevareWatch

Isproducenterne melder klar til at kæmpe om sommermarkedet

De danske isproducenter forventer, at de får en af de bedste sæsoner nogensinde, og alle har de en formel for, hvordan de skal vinde danskernes gunst. Der er dog ikke én formel, der er ens, men der er utallige nye produkter og tiltag på vej.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier