FødevareWatch

Humlebryg med en knivspids cannabis: Er ølindustrien på vej ind i en hashpsykose?

Legaliseringen af cannabis er den største trussel mod alkoholindustrien, mener nogle. Mens konkurrenterne vælter sig i cannabishandler, stirrer Carlsberg afventende på udviklingen.

Foto: Ritzau Scanpix

Hylderne i Californiens knopskydende cannabisforhandlere bugner. Udover at ryge joints kan man beruse sindet med alt fra bøtter med peanutbutter, popcorn, vingummier, chokoladebarer og småkager.

Eller måske vil du hellere drikke dig skæv i en humlebryg, der ikke indeholder en eneste promille, men har fået tilsat en knivspids syntetisk cannabis?

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Sommertid på FødevareWatch

I de kommende fem uger udkommer FødevareWatch med ét dagligt nyhedsbrev, hvor vi løbende vil bringe nyheder fra branchen.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier