Der skal sættes klar retning på fødevareproducenten Casa Italia, der har succes med salg af specialpizzaer til både eksport og hjemmemarkedet.
Derfor ansættes der en ny adm. direktør i form af Jack Møller, oplyser selskabet på Linkedin. Casa Italias specialitet er det såkaldte scrocchiarella-brød, som i stor stil sælges i pizzaens hjemland Italien og har fået lille fod indenfor hos Coop i hovedstaden og Føtex.dk.
Jack Møller har en fortid hos Royal Greenland og Skagerak Salmon - og netop erfaringen er afgørende, lyder det fra stifter og bestyrelsesformand Denis Terrida.
"Det er vigtigt at holde passionen oppe, og vi har nået en størrelse hvor vi bliver nødt til at holde fokus på de ting vi hver især elsker ved denne virksomhed, og den passion der har drevet os alle disse år. Med Jack som adm direktør får vi en erfaren mand ind, som styrker organisationen oppefra, og som kan hjælpe os med at indfri det kæmpe potentiale som vi har på vores forskellige markeder," lyder det i opslaget.
Den ti mand store produktion bager op til 8000 brød om dagen. Og der sendes brød til Tyskland, Frankrig, Spanien, Portugal og USA, men salget til Italien udgør omkring 40 pct. af den samlede eksportforretning.
Farum-virksomhed eksporterer surdejspizzaer til Italien