FødevareWatch

Kioskgrossist får ny direktør

Efter 12 år som direktør i kioskgrossisten Sügro er Jette Andersen skiftet til Dagrofa Logistik & Salg. Ny direktør er på plads til efteråret.

Foto: LASSE KOFOD/Ritzau Scanpix

Når kalenderbladet rammer 1. september er det Henrik Limborg, der skal stå i spidsen for kioskgrossisten Sügro, som omsætter for næsten halvanden mia. kr.

Han tager over efter Jette Andersen, der 1. maj tiltrådte jobbet som salgsdirektør for Dagrofa Logistik & Salg, skriver Dagligvarehandlen. Hun nåede at stå i spidsen for det familieejede Sügro i 12 år.

Henning Limborg er i dag kundeservice- og logistikdirektør i Orkla-ejede CBP, som leverer råvarer og udstyr til landets bagerivirksomheder.

Sügro, der kunne fejre halvtredsårs jubilæum i 2017, startede i Struer som grossist af chokolade, hjemmelavede flødeboller og skum. I dag er forretningen udvidet til også at omfatte bland selv-slik, drikkevarer, tobak, kioskvarer, chips, vin og spiritus samt kolonial med over 5000 aktive varenumre. Derudover tilbyder Sügro også såkaldt logovand til virksomheder.

Sügro Danmark ejer ca. en femtedel af butikskæden Nærkøbs aktieselskab, imens kædens butikker og Dagrofa Logistik ejer resten. Sügro er samtidig leverandør til de fleste Nærkøb-butikker.

Omsætningen i virksomheden landede i 2019/20-regnskabet på 1,4 mia. kr. mod en omsætning på 1,5 mia. kr. året før. I det seneste regnskabsår gik bundlinjen tilbage til 12,2 mio. kr. sammenlignet med 15,5 mio. kr. året før.

"Det har på alle måder været et ekstraordinært år hvor vi har arbejdet fokuseret på at styrke selskabets forretningsmæssige fundament og konkurrenceevne. Gennem hele perioden har vi arbejdet med implementeringen af en gennemgribende opdatering af vores IT-platform, hvilket vi forventer endeligt afsluttet her i 1. kvartal 2021," skrev Carl Erik Larsen, der er adm. direktør og ejer af Sügro, i en skriftlig kommentar til FødevareWatch i starten af året.

Butikskæde sender rekordbonus ud til ejerne

Ny salgsdirektør på plads i Dagrofa Logistik

Familieejet kioskgrossist går tilbage på bundlinjen

Mere fra FødevareWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier