FødevareWatch

Familieejet kioskgrossist går tilbage på bundlinjen

Convenience- og slikleverandøren Sügro, der nærmer sig en omsætning på 1,5 mia. kr., har måttet se sig selv slået tilbage af nedlukninger, der har påvirket flere kundesegmenter. Forventningen er dog positiv for 2021, siger direktøren.

Foto: LASSE KOFOD/Ritzau Scanpix

Det har været et hårdt år for grossisten Sügro, der beskriver sig selv som totalleverandør og specialist inden for convenience.

I regnskabsåret 2019/20 gik bundlinjen således tilbage til 12,2 mio. kr. sammenlignet med 15,5 mio. kr. året før. Tabet på mere end 3 mio. kr. møder ikke glæde i direktionen, der definerer regnskabsåret som "økonomisk mindre tilfredsstillende".

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Arla vinder klagesag om greenwashing

Fødevarestyrelsen har frikendt mælkeproducenten Arla i anklage om greenwashing. Foreningen bag klagen kalder afgørelsen "skuffende" og trist for forbrugerne.  

Tre restauranter lukker grundet smitte i populær ferieby

Tre restauranter i Skagen har valgt at lukke, fordi deres personale er ramt af smitte med coronavirus efter en af årets travleste turistuger i byen. Der kan endnu ikke aflæses en generel smittestigning i SSI's tal, men en ekspert opfordrer til at holde øje med smittesituationen.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier