FødevareWatch

Totalgrossister ruster sig til restauranternes genåbning

GENÅBNING: Flere tusinde ansatte i foodservicesektoren er hevet ind på arbejde for at tage imod bestillinger fra de serveringssteder, der åbner onsdag. "Siden fredag har vi løbet rundt med armene over hovedet," siger direktør i Dansk Cater.

Foto: PR/Hørkram

Onsdagens genåbning af restauranter og caféer sætter i øjeblikket sit aftryk på foodservicebrancen, hvor grossister og leverandører har travlt med at skrue op for blusset.

Det er bl.a. tilfældet ved Dansk Cater, der har over 10.000 bespisningssteder som kunder. Her har man siden fredag, hvor regeringen ændrede retningslinjerne for restauranternes indeservering, forberedt sig på genåbning i stor stil.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Danpo-ejer snupper ny topchef fra Danish Crown

Kyllingekoncernen Scandi Standard har fundet afløseren til Leif Bergvall Hansen, der tidligere på året stoppede som adm. direktør. Den nye direktør har stor erfaring fra kødbranchen og erfaring med at få virksomheder til at vækste, lyder begrundelserne for ansættelsen.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier