FødevareWatch

Pubkæde i massehyring: "Det er en kæmpe opgave"

I løbet af den næste uge forventer kæden Old Irish Pub at ansætte 200 nye medarbejdere.

Foto: HENNING BAGGER/Henning Bagger / henning bagger

Med den nye aftale om genåbning på plads forventer kæden Old Irish Pub at åbne 20 ud af 22 pubs fredag den 23. april, og der skal i den forbindelse ansættes 200 nye medarbejdere i løbet af den næste uge, skriver Berlingske.

"Det er en kæmpe opgave, vi står over for. På den meget korte bane skal vi bruge 200 nye medarbejdere inden næste fredag. Henover foråret og sommeren skal vi bruge 400-500 mere," siger Peder Blak, direktør i Old Irish Pub, til avisen.

Pubkæden har ikke fyret nogen, men flere medarbejdere har forladt Old Irish Pub som coronakrisen trak ud, lyder det.

Hos restaurantkæden Halifax forventer direktør Morten Hedegaard også at skulle ansætte "en masse nye folk", siger han til Berlingske uden at sætte tal på, og tilbagekalde alle hjemsendte tjenere.

Madklubben forventer at skulle hyre 15 nye medarbejdere til restauranterne.

I den nye aftale om genåbning fremgår det, at restauranter og cafeer kan åbne 21. april frem for 6. maj.

Mere fra FødevareWatch

Arla vinder klagesag om greenwashing

Fødevarestyrelsen har frikendt mælkeproducenten Arla i anklage om greenwashing. Foreningen bag klagen kalder afgørelsen "skuffende" og trist for forbrugerne.  

Tre restauranter lukker grundet smitte i populær ferieby

Tre restauranter i Skagen har valgt at lukke, fordi deres personale er ramt af smitte med coronavirus efter en af årets travleste turistuger i byen. Der kan endnu ikke aflæses en generel smittestigning i SSI's tal, men en ekspert opfordrer til at holde øje med smittesituationen.

Læs også

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier