FødevareWatch

Brancheorganisation savner endnu flere lempelser for udeservering

Det er endnu uvist, om det er rentabelt for restauranter at åbne for udeservering. Danmarks Restauranter og Caféer savner svar på kompensationsordninger og en afskaffelse af coronapasset.

Foto: AXEL HEIMKEN / Ritzau Scanpix

På trods af at der i dag er blevet lempet på restriktioner for restauranter og caféers mulighed for udeservering, mangler Danmarks Restauranter og Caféer stadig svar på kompensationsordninger og et politisk opgør med coronapasset. Det skriver brancheorganisationen i en pressemeddelelse.

Som reglerne er nu, så kan restauranter og caféer ikke få fuld lønkompensation ved udeservering, heller ikke hvis restauranten eller caféen ikke har mulighed for udeservering.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Arla vinder klagesag om greenwashing

Fødevarestyrelsen har frikendt mælkeproducenten Arla i anklage om greenwashing. Foreningen bag klagen kalder afgørelsen "skuffende" og trist for forbrugerne.  

Tre restauranter lukker grundet smitte i populær ferieby

Tre restauranter i Skagen har valgt at lukke, fordi deres personale er ramt af smitte med coronavirus efter en af årets travleste turistuger i byen. Der kan endnu ikke aflæses en generel smittestigning i SSI's tal, men en ekspert opfordrer til at holde øje med smittesituationen.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier