FødevareWatch

Udsigt til genåbning sender restaurationsbranchen på medarbejderjagt

På rekordtid har antallet af jobopslag i blandt andet hotel- og restaurationsbranchen taget fart – et af stederne er i Værløse.

(ILLUSTRATION) | Foto: Marie Ravn/JPA

Jagten på arbejdskraft i den danske restaurationsbranche har taget et markant nøk i vejret med udsigten til en snarlig genåbning af Danmark.

Sådan lyder meldingen i det seneste jobbarometer fra Jobindex.

Ifølge jobdatabasen steg antallet af opslag med 30 pct. marts, hvor bl.a. særligt hotel- og restaurationsbranchen har trukket for med en fremgang på 35 pct.

Blandt virksomhederne på jagt efter ekstra hænder finder man Bryggeriet Skovlyst i Værløse, hvor direktør og medejer Trine Kure Høpfner ifølge TV 2 indtil videre har kaldt alle hjemsendte tilbage. Derudover søger hun nu to kokke og en håndfuld tjenere forud for genåbningen af Danmark i foråret.

"Jeg forventer en stor genåbning med masser af mennesker, og derfor skal jeg bruge nogle ekstra hænder," siger hun til TV 2.

Cafékæde vil være endnu større trods hårdt coronaår  

"Et gennemført lorteår blev bare serveret med et "fuck you"": Optimismen kan ingen dog tage fra Madklubbens ejer

Konkursbølge har ikke ramt - økonomer ser den i horisonten 

Mere fra FødevareWatch

Royal Greenland vil sprede nettet mere ud globalt

Den grønlandske fiskekæmpe skal have flere og tykkere tråde ud til de store globale markeder. Efter et barskt 2020 med nedgang i omsætningen på knap en halv mia. kr. og underskud skal salgskanalerne være stærkere, lyder det fra topchef Mikael Thinghuus.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier